Logo Logo
Hovězí flank, Namibia
Hovězí flank, Namibia
Krátky popis Zlevněný produkt Hovězí flank, Namibia u nás najdete v akcii za 549 Kč.
Obvyklá cena
  • 549
Hodnocení
(Celkem 23 hodnocení )
Flank steak, nebo taky česky hovězí pupek, je dlouhý a plochý libový plátek masa ze spodních břišních svalů zvířete.  Výborně se hodí ke grilování, využít jej lze i k mnoha dalším úpravám. Namibie Vás překvapí, tím jsme si jisti. Protože to můžeme potvrdit z vlastní zkušenosti :) V poslední době ve světě i u nás stoupá obliba nakupování hovězího masa z Namibie. Má zejména výborný poměr cena/kvalita a za nás je rozhodně srovnatelné s masem z Jižní Ameriky. Náš doporučený způsob přípravy - flank celý dáme na gril a až po ugrilování jej filírujeme a podáváme nařezaný na plátky. U nás na kurzech grilování tomuto druhu masa říkáme "rodinný" steak. Má totiž v jednotlivých svých částech trošku rozdílnou výšku a na krajích se tak propeče víc než v prostřední části. Díky tomu si z nafilírovaného masa může každý vybrat to pro sebe nejlépe propečené - rare, medium, well done. Maso se snažíme držet na prodejně neustále skladem, ale nebývá to úplně 100% pravidlo. Proto pokud chcete mít jistotu, že na Vás maso u nás na prodejně bude čekat, doporučujeme si ho objednat alespoň 4 pracovní dny předem.  Maso na eshopu je určené pouze k osobnímu odběru na prodejně, nelze jej bohužel posílat s doručením na adresu. Cena za 1 kg je 549 Kč.   Většina Steaků má kolem 400-600 gramů, tudíž je průměrná cena jednoho vakuovaného steaku kolem 250-350 kč. Skladujte při teplotě ideálně od 0 do +2 °C, po kratší dobu (pár dnů) může být i v lednici do +4 °C. Pouze při teplotě těsně nad 0 °C si vakuované hovězí maso mokrého zrání může udržet několikaměsíční trvanlivost deklarovanou producentem. Původ: Namibia Zrání: Mokré, minimálně 21 dnů Foto je pouze ilustrativní. Každý kus se drobně liší podle plemene, pohlaví i stáří zvířete a je jedinečný.
Další produkty v kategorii Grilování a piknik